Cine Suntem noi?

Home > Cine sunte noi?

our history

Despre Opes.ro

Opes.ro este un magazin online complex, dedicat publicului feminin, dar și masculin. Ne ocupăm de activități comerciale de 25 de ani, în care am crescut o dată cu publicul și cerințele acestuia. 

Magazinul online se adresează femeilor și bărbaților de pretutindeni și vizează soluții calitative de actualitate privind partea de îmbrăcaminte și accesorizare.

Ne dorim sa va surprindem cu solutii variate, in trend, indiferent de stilul preferat. Produsele noastre se pliaza pe stiluri diverse si sunt actualizate cu fiecare sezon.
 
Ne dorim să vă surprindem cu soluții variate, în trend, indiferent de stilul preferat. Produsele noastre se pliază pe stiluri diverse și sunt actualizate cu fiecare sezon.
 
Produsele noastre au la bază materiale de calitate superioară, cusături atent realizate și perfecțiune până în cele mai mici detalii. Avem departamentul nostru de ambalare care se asigură că fiecare comandă este livrată în cutii frumos personalizate.
 
Peste 90% din produsele regăsite la noi sunt din producție românească, ce întăresc încrederea publicului nostru. Colaborăm cu producători consacrați, asigurând astfel clienților noaștri garanția calității, produse durabile, elegante și care se alineaza trendurilor din fiecare sezon.
 
Venim cu modele noi de articole vestimentare în fiecare săptămână! Colecțiile noastre aduc săptămânal noutăți din lumea modei constând în rochii, bluze de damă, pantaloni, salopete elegante, sacouri și alte piese de îmbrăcăminte interesante. Realizam ședințe foto profesionale pentru a însoți produsele noastre de imagini reale, reprezentantive pentru acestea. Ne dorim fiecare achiziție fie exact ce v-ați dorit!
 
Dacă ești pasionată de tot ceea ce se întâmplă nou în materie de modă și dorești fii la curent cu noile tendințe și cu ce se regăsește nou la noi în magazin, ne poți urmări și pe paginile de socializare. Te invităm te alaturi comunității de peste 10.000 de cliente fericite.
Opes Abonează-te pentru oferte, iar noi te notificăm chiar și pe mobil!
Dismiss
Allow Notifications